dvd sveti martina na muri

TUŽNA VIJEST DVD Sveti Martina na Muri: Zauvijek nas je napustio voljeni vatrogasac Cvetko Vožar

Tužna vijest stiže iz DVD-a Sveti Martin na Muri

Duboko smo žalosni što moramo obavijestiti javnost da nas je zauvijek napustio naš voljeni vatrogasac i dugogodišnji član Cvetko Vožar (29.08.1968.) iz DVD-a Sv. Martin na Muri. Cvetko je bio iznimno hrabar i predan član naše vatrogasne zajednice, uvijek spreman pomoći drugima u nevolji.

Njegov odlazak ostavlja prazninu koju nećemo moći popuniti. Bio je nevjerojatan čovjek s ogromnim srcem, uvijek spreman za akciju i s osmijehom na licu. Njegova strast prema vatrogastvu bila je neizmjerna, a predanost službi bila je inspiracija za sve nas.

Cvetko je ostavio neizbrisiv trag u našim srcima i sjećanjima. Njegova hrabrost i požrtvovnost bit će vječno zapamćeni. U ovim teškim trenucima, molimo vas da se sjetite njegove obitelji i prijatelja, koji su izgubili nevjerojatno dragocjenog člana svog života.

Neka Cvetko počiva u miru, znajući da će njegova hrabrost i predanost uvijek biti prisutni u našim mislima i djelima. Neka njegova svjetlost i dalje sjaji kao primjer hrabrosti i nesebične ljubavi prema službi.

Hvala ti, dragi Cvetko, na svemu što si učinio za nas. Tvoj duh će zauvijek živjeti među nama. Neka ti je laka zemlja i neka ti anđeli čuvaju dušu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije