studio vivona

VIDEO I FOTO Studio Vivona Čakovec: 150 plesača predstavilo se na 10. izdanju Revije plesa

Na pozornici su zaplesali plesači i plesačice u dobi od 4 do 20 godina, oduševljavajući publiku svojom talentiranošću i energijom

Na jubilarnom 10. izdanju Revije plesa, Studio Vivona iz Čakovca predstavio je 150 plesača i plesačica, pružajući publici nezaboravno plesno iskustvo. Osim domaćih članova Vivone, na pozornici su se pojavili i gosti: Feel Varaždin, Crazy Hill Ludbreg i Zemlja sreće iz Varaždina.

Cilj Revije bio je promovirati plesnu umjetnost, pokret i kretanje, muzikalnost i prostorno-scensku snalažljivost. Revija je poslužila kao idealno mjesto susreta za produbljivanje povezanosti između plesnih studija te razmjenu ideja i iskustava. Na pozornici su zaplesali plesači i plesačice u dobi od 4 do 20 godina, oduševljavajući publiku svojom talentiranošću i energijom.

Idejna začetnica ovog plesnog projekta, Karmen Kovačević-Jambor, zajedno sa svojim suradnicima, stvorila je platformu koja slavi plesnu umjetnost i okuplja mlade talente iz regije. Njezina vizija i trud omogućili su da Revija plesa postane jedan od najvažnijih plesnih događaja u Čakovcu.

Posjetitelji su u čakovečkom Centru za kulturu imali priliku uživati u raznovrsnim plesnim stilovima, koreografijama i izvedbama koje su demonstrirale ne samo tehničku izvrsnost, već i strast i predanost svih sudionika. Atmosfera je bila ispunjena pozitivnom energijom i zajedništvom, a ovaj događaj zasigurno će ostati u sjećanju svih prisutnih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije