MAČKOVEC

VELIKO PLATNO, VELIKA SRCA Zajedničko gledanje utakmice i humanitarna akcija za čakovečku bolnicu

Udruga "Zajedno za druge" iz Mačkovca organizira poseban događaj u subotu, 15. lipnja 2024. godine, od 17 sati u Društvenom domu Mačkovec

Na velikom platnu dimenzija 5×4 metra, okupljeni će imati priliku gledati utakmicu naših “Vatrenih” protiv Španjolske.

Uz uzbudljiv sportski doživljaj, posjetitelji će moći sudjelovati i u tomboli s odličnim nagradama te podržati važnu humanitarnu akciju.

Cilj akcije je prikupiti sredstva za nabavku monitora za transkutano mjerenje CO2, prijeko potrebnog uređaja za odjel Pedijatrije Županijske bolnice Čakovec.

Svoje donacije posjetitelji će moći ubaciti u donacijsku kutiju koja će se nalaziti na ulazu u dvoranu. Ovaj uređaj, vrijedan 22.500 eura, omogućit će našim najmlađim pacijentima da izbjegnu višestruka dnevna vađenja krvi, smanjujući time traume i bolove.

Nakon utakmice, druženje se nastavlja uz zajamčenu zabavu s Rangers Bandom, uz hranu i piće do jutarnjih sati. Organizatori pozivaju sve sudionike da odjenu prepoznatljive kockaste dresove kako bi zajedno bodrili našu reprezentaciju.

Za sve one koji nisu u mogućnosti prisustvovati, donacije se mogu uplatiti na IBAN: HR 77 2340 0091 5112 7872 8. Svaka donacija, bila ona 1 euro ili 10 eura, od srca je dobrodošla i vodi nas korak bliže cilju. Nabavka ovog uređaja bitno će unaprijediti kvalitetu zdravstvene skrbi za djecu u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Organizatori mole sve da podijele ovu poruku kako bi se prikupila potrebna sredstva za ovaj važan cilj. Pridružite se i budite dio ove velike humanitarne akcije! Hvala svima unaprijed.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije