JOŠ I DANAS ZAMIRIŠE TREŠNJA

ŠALA ILI NE Cijena trešanja dosegnula i više od 10€ po kilogramu – tko si ih još može priuštiti?

Ako ih nemate zasađene u vrtu ili dobrog susjeda, jeste li spremni platiti ovakve cijene za trešnje ili ćete ipak ostati bez trešanja na stolu?

Ove godine cijene trešanja probile su sve plafone! Pregledavajući popularnu grupu “Međimurski plac“, naišli smo na ponuđača koji svoje ‘bio trešnje‘ prodaje po nevjerojatnoj cijeni od 17€ po kilogramu. Je li to realna cijena ili se ponuditelj samo šali, pokazat će prodaja i vrijeme, no jedno je sigurno – mnogi će ove godine biti uskraćeni za uživanje u ovom omiljenom voću.

Cijene trešanja od 3 do 17€?

S obzirom na to da cijena trešanja svake godine raste, ove je godine čini se, jedina nada za uživanje u trešnjama ostala onima koji ih imaju u vlastitom vrtu. Blago vama!

Sjetimo se i pjesme grupe grupe Gazde, “Još i danas zamiriše trešnja“, koja nas podsjeća na mirise i okuse iz prošlosti.. Izgleda da će miris trešanja ljetos ostati tek luksuz koji si mnogi neće moći priuštiti.

Ova situacija izazvala je i puno reakcija u dotičnoj grupi, jer cijena od 17€ po kilogramu za trešnje nije samo iznenađujuća, već i neprihvatljiva za prosječnog kupca.

Pogledajte:

Što vi mislite?

Ako ih nemate zasađene u vrtu ili dobrog susjeda, jeste li spremni platiti ovakve cijene za trešnje ili ćete ipak ove godine ostati bez trešanja na stolu?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije