ZANIMLJIVA RADIONICA

KOTORIBA Održana zanimljiva radionica izrade kiselog kruha

U petak, 7. lipnja u Kotoribi, Željka Siladi organizirala je radionicu posvećenu izradi kiselog kruha

S obzirom na sve veću popularnost zdravih prehrambenih navika, radionica je privukla pažnju 15 polaznika koji su sa zanimanjem sudjelovali u jedinstvenom gastronomskom iskustvu.

Voditeljica radionice, Melanie Kelnarić iz Štrigove, s bogatim iskustvom u pripremi kiselog kruha, podijelila je svoje znanje i vještine s polaznicima. Kroz praktične demonstracije i korisne savjete, prisutni su dobili uvid u proces izrade ovog tradicionalnog, ali i iznimno zdravog pekarskog proizvoda.

Željka Siladi već se nekoliko godina posvećuje izradi kiselog kruha, te je željela podijeliti svoju strast s mještanima Kotoribe. Sudionici radionice imali su priliku ne samo naučiti tehniku pripreme, već su si mogli ponijeti i pripremljeno tijesto za kruh kako bi ga mogli ispeći kod kuće.

Atmosfera na radionici bila je iznimno ugodna, obilježena entuzijazmom polaznika i stručnošću voditeljice. Ovo gastronomsko iskustvo definitivno će ostati u sjećanju svim sudionicima, a nadamo se da će ih potaknuti na daljnje eksperimentiranje s zdravim prehrambenim navikama i kulinarskim umijećem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije