Miss Supranational Hrvatske

DAJTE SVOJ GLAS Esmeralda Slaviček treba vašu pomoć u izboru za svjetski izbor Miss Supranational

Esmeralda putuje u Poljsku, gdje će predstavljati Hrvatsku na svjetskom natjecanju Miss Supernational. Evo kako možete dati svoj glas

Esmeralda Slaviček iz Preloga izabrana je za Miss Supranational Hrvatske. U moru zadataka koje ima kao dio priprema za svjetski izbor Miss Supranational, nedavno su imali i SupraChat, odnosno intervju na engleskom jeziku na kojem su ih pitali različita pitanja.

Intervju Esmeraldine grupe 10 objavljen je danas te glasanje traje 72 sata. Glasovi publike nose 50%, a glasovi stručnog žirija drugih 50%. Esmeralda putem našeg portala moli za pomoć.

Koraci za glasanje su:

1) skinuti aplikaciju Miss Supranational

2) otvoriti aplikaciju i kliknuti dolje na VOTE

3) kliknuti na onaj prvi link gdje piše Supra Chat group 10

4) kliknuti na moju sliku (Croatia) i onda kliknuti na onu krunu dolje. I to je to!

Esmeralda će 17. lipnja ove godine otputovati u Poljsku, gdje će 3. srpnja predstavljati Hrvatsku na svjetskom natjecanju Miss Supernational među kandidatkinjama iz 70-ak država.

Esmeralda je inače magistra psihologije iz Preloga koja radi kao psihologinja u dječjem vrtiću „Zvjezdica“ u Nedelišću te kao profesorica psihologije u nekoliko škola u Međimurju i Varaždinu, a međimurskoj javnosti poznata je kao Miss Međimurske županije 2019., kada je osvojila i titulu Miss fotogeničnosti Hrvatske.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije