SITNO SE BROJI

HELL’S KITCHEN U večerašnjoj epizodi doznajemo tko su top pet kandidata

„Svatko može biti nominiran, svatko može ići u duel“

Nakon izazova u kojem je Lucija odnijela pobjedu i osvojila imunitet, pred kandidatima je danas još jedan servis, ali i eliminacije koje će za jednog od top 6 kandidata označiti kraj puta u natjecanju.

„Svatko može biti nominiran, svatko može ići u duel“, reći će prije servisa Viktor.

Priprema će uglavnom teći glatko. Ipak, Anel i Lucija naići će na probleme pri pripremi njenog hladnog predjela, koje je nakon pobjede u prethodnom izazovu uvršteno na jelovnik servisa.

Anel će krivo rezati čvarke pa će mu Lucija frustrirano reći: „Mislim da bi te se doma odrekli da vide da si ovako čvarke izrezao.“

Za ovaj izazov Gretić će upravo Luciju odabrati za ulogu zamjenika šefa kuhinje, na što će Domagoj reći: „Nadam se da neće biti licemjerna pa ponavljati greške koje je nama rekla da smo napravili.“

Otvaranje restorana i početak servisa označit će kompliciranje situacije u kuhinji i neočekivani stres, a jedan kandidat će zbog svojih grešaka nakon izazova završiti na razgovoru s Gretićem.

„Je l’ vi znate koliko smo mi daleko u showu, jeste svjesni toga?! Izgleda kao da želite odustati sad pred kraj, a treba još dvije stepenice napraviti“, poručit će chef Gretić kandidatima.

Za kraj napetog dana, pred nominiranima je uvijek uzbudljivi dvoboj protiv chefa Gretića, a netko od njih napustit će show.

„Top 5 ne izgleda uopće kako sam mislila da će izgledati“, priznat će Lucija nakon što se dozna tko sve nastavlja natjecanje.

Hoće li kandidati uspjeti dovršiti servis, tko će ući u top 5, a tko napustiti show – ne propustite u ‘Hell’s Kitchen Hrvatska’ od 21:15 na RTL-u! Epizoda je dostupna i 24 sata prije prikazivanja na televiziji na platformi Voyo.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije