NAŠI MATURANTI

ROTARY CLUB ČK Evo učenika dobitnika nagrade dr. Ivan Sklepić

Rotary klub Čakovec tradicionalno je uručio nagrade za izvrsnost maturantima čakovečkih srednjih škola

Ova nagrada ima svoj kontinuitet od 2004. godine a naziv nosi po prvom predsjedniku i osnivaču dr. Ivanu Sklepiću.

Do danas nagradu je primilo više od 118 maturanata, a ukupna vrijednost donacija kroz 20 godina je veća od 75 000 eura.

Nagrađuju se samo odlični učenici, a dodatne bodove nosi sudjelovanje i uspjeh na natjecanjima, izvanškolskim aktivnostima te obiteljski socijalni status.

Ovogodišnji dobitnici su: Karla Hergotić iz Ekonomske i trgovačke škole Čakovec, Bruno Ladić iz Graditeljske škole Čakovec, Jakov Biškup iz Tehničke škole Čakovec, Danijel Pilaj iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, Lorena Kalšan iz Gospodarske škole Čakovec i Niko Blažinčić iz Srednje škole Čakovec.

Na prigodnoj svečanosti u multimedijskoj dvorani Muzeja Međimurja aktualni predsjednik Rotary kluba Čakovec Luka Munđar nabrojao je i druge humanitarne akcije koje provode, istaknuvši da je u proteklih 27 godina postojanja kluba realizirano preko 200 projekata ukupne vrijednosti oko 280 000 eura.

On je učenicima uručio prigodna priznanja i novčanu nagradu u iznosu od 500 eura u društvu Branimira Novaka, člana Rotary kluba Čakovec.

– Ulaganje u znanje, vlastite vještine i učenje kroz cijeli život jedini je put prema uspjehu. Učiti znači mijenjati, obrazovanje je proces koji mijenja individualca, tako ste i vi dragi maturanti s vašim uspjehom kroz srednjoškolsko obrazovanje postali uzor mnogima, riječi su kojima se predsjednik Munđar obratio maturantima.
Nakon dodjele u ime učenika dobitnika nagrada obratio se Bruno Ladić, a nakon njega u ime ravnatelja čakovečkih srednjih škola Dražen Blažeka, ravnatelj Tehničke škole Čakovec.

U prigodnom popratnom programu nastupile su učenice Graditeljske škole Čakovec pod vodstvom profesorice Martine Jakšić Rodiger.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije