DONJA DUBRAVA

DESNA RUKA NAČELNICIMA Ivan Štefić 40 godina radi u Općini

Malo tko ne zna Ivana Štefića iz Donje Dubrave, tajnika Općine

Ipak, mnogima je poznatiji pod nadimkom Klasičar, a kaj netko ne zna, on sigurno zna, rekli bi Donjodubravčani. Ivan će vam u trenu ispaliti gdje tko živi u Donjoj Dubravi, tko je s kime u rodbinskim i kakvim odnosima, sve zanimljivosti, atrakcije, čak i hobije svojih mještana ima u malom prstu.

Dio je organizacije svih događaja u mjestu, zna gdje stoji svaka zastava, hladnjak, suncobran, ma baš sve. Zna i puno tajni, ali i kako ih držati za sebe.

Ivan je bio zaposlenik u Mjesnoj zajednici Donja Dubrava od 1984. do 1993., a od 1993. do danas u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Donja Dubrava te je 7. svibnja 2024. godine napunio 40 godina radnog staža.

Desna ruka načelnicima

Za vrijeme njegovog radnog vijeka na funkciji su bila tri predsjednika mjesne zajednice, Viktor Lisjak, Stjepan Lisjak i Dragutin Štefić te četiri načelnika, Ladislav Kranjec, Nikola Grošanić, Dražen Miser i Marijan Varga, a on je bio desna ruka svih njih. Također, bio je aktivan i u nogometnom klubu „Dubravčan“ kao igrač, tajnik i blagajnik, a aktivan je i u Športskom ribolovnom društvu „Štuka“.

Ivan i dalje ostaje nepresušan izvor informacija za sve Donjodubravčane, ali i vrijedan pomagač za sve manifestacije u Donjoj Dubravi.

*Preuzeto iz Lista Međimurje, br. 3606

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije