bacili su i koju fotku

FOTO Međimurska policija na Danima šibe i ribe provodila preventivne aktivnosti

Svim posjetiteljima informativnog punkta podijeljeni su razni preventivno-edukativni materijali

Jučer, 2. lipnja u poslijepodnevnim satima u Kotoribi, u sklopu tradicionalne manifestacije “Dani šibe i ribe”, kontakt policajci Policijske postaje Prelog, održavanjem informativnog punkta upoznali su mnogobrojne građane s raznim preventivnim akcijama, projektima i programima koje provode međimurski policajci.

Na terenima nedaleko sportske dvorane osnovne škole, korištenjem Mobilnog preventivnog centra policije, preloški policajci uspostavili su informativni punkt na kojem su posjetitelje upoznali s raznim samozaštitnim mjerama koje mogu sami primijeniti kako ne bi postali žrtve prevaranata, odnosno lopova. Najmlađi su posjetitelji informirani i educirani o pravilnom kretanju u cestovnom prometu u svojstvu pješaka i vozača bicikla, s posebnim osvrtom na zakonsku obvezu korištenja reflektirajuće materije i zaštitne kacige.

Također, svim zainteresiranim djevojkama i mladićima predstavljena je nacionalna kampanja “Budi zakon! – postani policajac/policajka”.

Svim posjetiteljima informativnog punkta podijeljeni su razni preventivno-edukativni materijali koji su osigurani sredstvima Vijeća za prevenciju Međimurske županije.

Podršku provođenju preventivnih aktivnosti svojim posjetom informativnom punktu pružio je načelnik Općine Kotoriba, Dario Friščić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije