oglasio se predsjednik

APEL RIBIČA GLAVATICE PRELOG Ne kradite nam stvari na ribnjaku Perutnica kod Otoka

- Nemojte nam uzimati nešto što nije vaše - poručuju iz preloške Glavatice

-U ime Upravnog odbora Sportsko ribolovnog društva Glavatice iz Preloga i u svoje osobno ime kao predsjednika društva, želim uputiti apel svima koji nam kradu stvari na našem ribnjaku Perutnica u blizini mjesta Otok da prestanu s takvim činom – počeli su svoju objavu.

Ribički dom na navedenom ribnjaku već godinama služi kao mjesto gdje mnogi građani Grada Preloga i šire okolice održavaju osobne i poslovne proslave poput rođendana, momačkih i djevojačkih večeri, te prve pričesti. Naša je dužnost održavati taj prostor urednim i čistim, a trudimo se i pravilno odvajati otpad prema kategorijama kako je to propisano.

Gradsko komunalno poduzeće prepoznalo je naš trud i prije otprilike mjesec dana dostavilo nam tri kante za odvajanje otpada (žutu, plavu i zelenu). Nažalost, neki pojedinac ili skupina odlučila je da nam te kante nisu potrebne te ih je jednostavno ukrala.

-Stoga vas još jednom molim, nemojte uzimati nešto što nije vaše. Vaše sudjelovanje u održavanju ribnjaka Perotnica u najboljem je interesu svih nas, te se nadamo da ćemo zajedničkim naporima održati ovaj prostor sigurnim i ugodnim za sve korisnike – poručuju iz Glavatice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije