čestitamo

SJAJAN USPJEH Tamburaši KUU Zvon osvojili srebrnu plaketu Tambura Paje Kolarića

Na 47. Međunarodnom festivalu umjetničke tamburaške glazbe Zvonovi tamburaši su osvojili srebrnu plaketu Tambura Paje Kolarića

U prekrasnom ambijentu novoobnovljenog Dvorca Pejačević u Našicama, tamburaški orkestar KUU Zvon predvođen dirigentom Valentinom Škvorcom predstavio se s 3 skladbe: Etnofonija – koncertni stavak na narodne motive Siniše Leopolda, Međimurske razglednice – diptih Julije Njikoša i Da sam ti z lasima zvezala roke Radana Bosnera na stihove Drage Britvića u vokalnoj interpretaciji Antonie Jurinec.


U prvoj skladbi, Etnofoniju, tamburaškom orkestru su se pridružili instrumentalisti Goran Hadeljan na didgerido, Zdravko Držanić na bas bubnju, Hadeljan Ivan na bongosu te polaznici naše škole sviranja tambure sa raznim zvončićima.


-Ponosni na naše tamburaše koji su ponovno dokazali da su u samom vrhu hrvatske tamburaške glazbe i obogatili Zvonovu zbirku nagrada još jednom plaketom. Iskrene čestitke članovima orkestra, instrumentalistima, solistici Antonii i dirigentu Valentinu. Domaćinima, Tamburaško društvo “Dora Pejačević” Našice, zahvaljujemo na divnom gostoprimstvu. – kažu KUU Zvon.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije