za svakog ponešto

LJETO U PRELOGU Očekuje vas ‘Fčofci pre kovačnici’, Lov na labuđe pero, Dani dravske ribe, Opera pod zvijezdama i još mnogo toga

Grad Prelog u sljedećim tjednima očekuje niz događanja, te će zasigurno svatko od nas mći pronaći nešto za sebe

Povodom najave tih događanja gradonačelnik Ljubomir Kolarek istaknuo je kako je razdoblje koje je pred nama izrazito dinamično.

-Počevši od Sportskih igara mladih koje će se održati ove srijede, potom slijedi jedan niz kulturnih i sportskih događanja u lipnju i početkom srpnja. Sve završava s Labuđim perom koji će ove godine trajati tri dana. Slijede nam razna događanja koji će privući sve generacije. Također, bliži nam se i Europsko prvenstvo u nogometu te ćemo imati i organizirano gledanje dviju utakmica, proti Španjolske i Italije, srijedom i ponedjeljkom.

Gradonačelnik se pritom osvrnuo i na nedavno održanu sportsku utrku ‘Fletni i Stekli. – Imali smo sreće da nas je u subotu pratilo lijepo vrijeme te smo imali jako puno vozača, ali i gledatelja. Spletom sretnih okolnosti posjetio nas je i novi ministar turizma Tonči Glavina, što nam opet daje vjetar u leđa za nove manifestacije.

Prisjetio se također i nedavno dobivenih vrijednih priznanja. Nagrada Grad prijatelj Velebitske degenije, a druga da je Grad Lider u činjenju dobrih djela. -Kada dobijete ovakve dvije nagrade koje ničim nisu izazvane jer je Grad Prelog već dugi niz godina vodeći u zbrinjavanju otpada, a nastojimo stalno činiti dobro u okvirima u kojima to možemo. Na sreću, naš trud i rad je prepoznat. – zaključio je gradonačelnik.

DOGAĐANJA:

29. svibnja Sportske igre mladih uz veliki vatromet i koncert Crvene jabuke. Obilježavanje i Dana državnosti


30. svibnja natjecanje u Draškovcu – kup Grada Preloga u gađanju letećih meta


8. lipnja – motorijada te gulašijada Rotary cluba na prostoru Marine u Prelogu, u Čehovcu manifestacija ‘V Čofci pre kovačnici’, u Otoku uz proštenje Međunarodni boćarski turnir


15. lipnja Dani dravske ribe uz TS Kumovi


30. lipnja Opera pod zvijezdama Varaždinski tamburaški orkestar uz niz solista


5. do 7. srpnja Lov na labuđe pero na Marini

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije