VARAŽDIN

UDRUGA PUMA Pogledajte kako je bilo na jedinstvenoj likovnoj koloniji

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ u suradnji s Mladenom Rajnom organizirali su likovnu koloniju na kojoj je sudjelovalo dvadeset i jedan eminentni likovni umjetnik iz Varaždinske, Sisačko-moslavačke, Zagrebačke županije, Međimurske i Koprivničko- križevačke županije

Sudionici likovne kolonije bili su: Radoslav Rajko Novosel, Silvija i Božidar Benković, Marijeta Masten, Jana Masten, Živko Toplak, Dražen Pavlović, Anđelko Brkić, Kristinka Klarić, Branka Toplak, Mirjana Klobučarić, Ana Babić, Brigita Vitez, Robert Hinkelman, Stjepan Katić, Željko Ježek, Marija Čukelj, Helena Fijok Benković, Klara Horvat, Koraljka Rajn i Mladen Rajn.

Likovna kolonija održana je 25. svibnja u prostoru Udruge Sinovi Domovine Domovinskog rata u Varaždinu te na Dravskom kanalu na ranču Udruge Hrvatskog društva logoraša srpskih koncentracijskih logora Varaždinske županije. Tom prilikom umjetnici su izrađivali slike i skulpture na temu 7. gardijske brigade,,PUMA”, te pejzaže, a tehnike koje su koristili bile su: ulje na platnu, akrili, akvarel, glina i kombinirane tehnike.

Nakon cjelodnevnog rada stvoreno je 29 umjetničkih djela koja su umjetnici poklonili našoj Udruzi, na čemu im se od srca zahvaljujemo. Na kraju dana upriličeno je i zajedničko druženje prilikom kojeg su umjetnicima uručene zahvalnice i prigodni pokloni.

Ovim putem još jednom se zahvaljujemo od srca svima koji su na bilo koji način pomogli i sudjelovali u organizaciji 2. likovne kolonije Udruge veterana 7. gardijska brigada,,PUMA“.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije