bičijada

STRAHONINEC Ne propustite bogat program povodom Dana općine

Pred nama su uzbudljivi Dani općine Strahoninec, a organizatori su pripremili bogat program koji će zadovoljiti sve posjetitelje

Ovaj dvodnevni događaj održat će se u petak i subotu, 24. i 25. svibnja, a donosi brojne aktivnosti i događanja.

Petak, 24. svibnja

Program započinje u petak u 12 sati s Likovnom Hantlarijom, koja će se ove godine održati u prostoru Osnovne škole u vanjskom šatoru. Ljubitelji umjetnosti moći će uživati u raznolikim radovima lokalnih umjetnika.

U 16 sati, po prvi put u Strahonincu, održat će se Bičijada. Ova jedinstvena manifestacija privući će pažnju svih posjetitelja, a održat će se u Sportskom parku općine Strahoninec.

Nakon Bičijade, u 18 sati na istom mjestu održat će se svečana sjednica općinskog vijeća općine Strahoninec, gdje će se okupiti lokalni dužnosnici i građani kako bi obilježili ovaj poseban dan.

Večer završava svetom misom i proštenjem u župnoj crkvi u Strahonincu, s početkom u 19 sati. Ovaj svečani događaj bit će prilika za duhovno zajedništvo i molitvu.

Subota, 25. svibnja

Subotnji program, iako nešto skromniji, obećava pravu gastronomsku poslasticu. U 13 sati započinje Gulašijada, mirisna i ukusna manifestacija koja će zadovoljiti sve gurmane. Natjecanje u kuhanju gulaša okupit će brojne ekipe koje će se natjecati za titulu najboljeg gulaša.

Pozivamo sve građane da se pridruže Danima općine Strahoninec i uživaju u bogatom programu koji su organizatori pripremili za ovaj poseban vikend.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije