ZAR STVARNO?

NA VAMA SVIJET OSTAJE Apel mladim ljudima izazvan natječajem za najoriginalniju maturantsku odoru

Dragi maturanti i čitatelji,

Kao i svake godine, portal eMedjimurje.hr u suradnji s Gradskom Kavanom Čakovec organizira natječaj za najoriginalniju maturantsku odoru. Ovo je prilika da pokažete svoju kreativnost i zajedništvo kroz razredne fotografije na kojima ste obučeni u odore koje ste sami osmislili i osvojite vrijedne nagrade.

Nažalost, ove godine smo primijetili korištenje botova koji automatski generiraju glasove za određene razrede. No, budite bez brige – uklanjaju se svi nepošteno stečeni glasovi!

Apeliramo na vas, mlade ljude, da ne ulazite u svijet odraslih na takav način. Budite kolegijalni i pošteni prema svojim vršnjacima.

Svijet se treba mijenjati, a upravo vi možete biti pokretači tih promjena. Ne dopustite da nepoštene prakse, kojima smo prečesto svjedoci i na koje apsolutno ne možemo utjecati, postanu dio vašeg mikro svijeta. Vi imate moć da izgradite bolji i pravedniji svijet oko sebe.

Pozivamo vas da se izdignete iznad takvih postupaka, da budete bolji i pošteniji. Naša redakcija vjeruje u vas i vašu sposobnost da napravite pozitivne promjene. Budite primjer drugima i pokažite da se poštenje i integritet još uvijek cijene.

Sretno svima u natječaju i neka naoriginalniji pobijedi!

S poštovanjem,

Redakcija online medija eMedjimurje.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije