DANI OPĆINE

DANI OPĆINE OREHOVICA Održana svečana sjednica uz dodjelu priznanja izvrsnim učenicima

Danas, 21. svibnja, u Orehovici je održana svečana sjednica povodom Dana općine Orehovica

Svečani događaj započeo je uz glazbenu pratnju ansambla Pučpuljike, stvarajući ugodnu atmosferu za sve prisutne.

Na samom početku, Vedran Kovač, predsjednik Općinskog vijeća, i načelnica Dijana Novak obratili su se okupljenima s lijepim riječima.

Također, prikazan je i film koji je predstavio prošle i nadolazeće važne projekte za općinu.

Predsjednik Kovač istaknuo je kako je Općinsko vijeće u ovom mandatu donijelo 189 odluka, naglašavajući predanost i rad Vijeća za dobrobit općine.

Načelnica Dijana Novak u svom je govoru istaknula izazove s kojima se svaka sredina suočava, ali i važnost ustrajnosti i zajedništva.

– Svaka sredina ima svojih poteškoća i manjkavosti, no na nama je da ih prihvatimo i da iz njih izvučemo najbolje što možemo. Svaki početak je težak, moramo znati da put od tisuću koraka započinje prvim korakom. Laganim, ali sigurnim koracima idemo sigurno naprijed, zaključila je načelnica Novak.

Nakon prigodnog govora, načelnica se osvrnula na projekte planirane za naredno razdoblje.

Na sjednici su podijeljena priznanja za 24 izvrsna učenika i njihove mentore.

U ime nagrađenih učenika obratila se Nikol Klobučarić, dok je u ime mentora govorila Aleksandra Srnec. Prigodne riječi uputio je i ravnatelj Osnovne škole Orehovica, Branko Sušec.

Župan Matija Posavec također je održao prigodan govor, pozdravivši sve prisutne i pohvalivši trud i rad svih uključenih u razvoj općine.

Današnja svečana sjednica bila je prilika za slavljenje postignuća općine Orehovica, ali i za osmišljavanje budućih koraka koji će doprinijeti daljnjem razvoju i napretku općine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije