KNJIŽNICA 'NIKOLA ZRINSKI'

ČAKOVEC Predstavljena zanimljiva knjiga “Grčki mitovi i pripovijetke”

Danas je u Multimedijalnoj dvorani Knjižnice "Nikola Zrinski" Čakovec održano predstavljanje knjige "Grčki mitovi i pripovijetke"

Događaj je započeo u 18 sati, a knjigu su predstavili nakladnik Josip Stanek i urednik knjige Kristijan Petrović.

Predstavljajući knjigu, naglasili su bogatstvo grčke mitologije. Bogovi starih Grka prikazani su kao strastveni i nasilni, ljubomorni na moć jedni drugih, te skloni snažnim izljevima ljubavi i osvetničkim ratovima.

Mitologija starih Grka, ispunjena panteonom bogova, smjelih, ali nesavršenih junaka i natprirodnih stvorenja, istražuje teme ljubavi, hrabrosti i sukoba, objašnjavajući mnoge aspekte prirode, pa čak i stvaranje svijeta.

Knjiga “Grčki mitovi i pripovijetke” donosi prepričavanje fascinantnih priča, uključujući poznate likove poput Zeusa, Afrodite, Herakla i Ahileja, ali i neke manje poznate mitove iz grčkog kanona.

Priče su ispunjene čudima i uzbuđenjem koje je teško nadmašiti, pružajući čitateljima uvid u bogatstvo i kompleksnost grčke mitologije.

Predstavljanje knjige privuklo je ljubitelje mitologije i književnosti, a Stanek i Petrović su svojim izlaganjem dodatno oduševili publiku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije