Udruga udomitelja djece Međimurja

FOTO U Murskom Središću obilježili Međunarodni dan obitelji

Djelatnici iz Zavoda za socijalni rad promovirali su udomiteljstvo pa su tako svi zainteresirani prolaznici mogli saznati kako postati udomitelji

Nedjelja je bila dan za druženje udomitelja i njihovih štićenika iz cijele Međimurske županije. Na šetnici Svete Barbare obilježili su Međunarodni dan obitelji pod pokroviteljstvom grada Mursko Središće te u suradnji s Hrvatskim zavodom za socijalni rad Čakovec.

Nakon zajedničkog ručka, djeca su se mogla igrati na napuhancima zajedno s djecom iz lokalne zajednice, a oni malo veći igrali su nogomet i košarku na školskom igralištu gdje su ih pratili volonteri. Socijalna radnica Jelena i psihologica Irena uz druženje i edukaciju imale su priliku mladima pokazati kako je važno druženje s vršnjacima iz lokalne zajednice.

Djelatnici iz Zavoda za socijalni rad promovirali su udomiteljstvo pa su tako svi zainteresirani prolaznici mogli saznati kako postati udomitelji i kako djeci i mladima pomoći pri odrastanju. U zabavnom dijelu programa nastupili su KUD „Mura“ i glazbeni sastav „Črne strele“.

– Uz vidljivo zadovoljstvo na licima djece, mladih, udomitelja i svih ostalih koji si se priključili našoj proslavi, s veseljem možemo potvrditi da smo uspješno obilježili Dan obitelji – poručuju iz Udruge udomitelja djece Međimurja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije