COOLIJADA vs NORIJADA

NORIJADA Maturanti ovaj tjedan slave kraj svog srednjoškolskog obrazovanja

Ove godine svoje srednjoškolsko obrazovanje završava čak 56 razrednih odjela, a mi donosimo detalje o Norijadi 2024. i maturanskim partijima

Ove godine završne svečanosti povodom proslave Dana maturanata održat će se u razdoblju od 20. do 24. svibnja (od ponedjeljka do petka), dok će se zadnjeg dana (petak, 24. svibnja) održati završni mimohod maturanata ulicama grada Čakovca

Tradicionalnu završnu proslavu obilježavanja kraja školske godine za maturante srednjih škola u proteklih 20 godina zajednički organiziraju sve srednje škole, Međimurska županija, gradovi Čakovec, Prelog i Mursko Središće te Policijska uprava međimurska.

Sa željom da obilježavanje završetka srednjoškolskog obrazovanja protekne sa što manje štetnih i neželjenih posljedica, iz PU Međimurske apeliraju na maturante da svojim ponašanjem i postupcima ne ugrožavaju vlastitu sigurnost, kao ni sigurnost drugih građana te da ne uništavaju imovinu.

– Ako procijenite da u određenim trenucima trebate pomoć, bez ustručavanja obratite se policijskim službenicima ili nazovite 192 ili 112, ističu.

Norijada 2024.

Kao i svake godine Gradska kavana Čakovec tradicionalno priređuje najbolje maturantske party-e na koje dolaze svi maturanti iz Međimurske i Varaždinske županije. Prema navodima, organizatora – tako će biti i ove godine!

Ove godine maturante očekuju dva velika partyja!

20.05.2024. Ponedjeljak – OTVORENJE NORIJADE NA MESAPU S PRIVATT BANDOM

  • Cijena ulaza je 4€ što uključuje i prijevoz maturanata s parka prema Mesapu i natrag, a cijena karte na ulazu je 5€.

24.05.2024. Petak – ZAVRŠNI I NAJLUĐI PARTY NA MESAPU UZ GLORIA BAND I PROGLAŠENJE POBJEDNIKA ZA NAJBOLJI MATURANTSKI RAZRED!

  • Cijena ulaza je 4€ što uključuje i prijevoz maturanata s parka prema Mesapu i natrag, a cijena karte na ulazu je 5€.

Koji će razred ove godine biti najoriginalniji?

U suradnji s Gradskom Kavanom Čakovec, portal eMedjimurje organizira i ove godine foto natječaj svih maturanata u njihovim odorama na portalu eMedjimurje kako bi razredi maturanata čije fotografije prikupe najviše “lajkova/glasova”, bili nagrađeni bogatim nagradama koje priprema Gradska Kavana Čakovec.

Uskoro objavljujemo fotografije i tad počinje i glasanje.

Nagrade

Najbolji maturantski razred “MEGA MATURANTSKOG PARTY-a” osvaja nagradu :

  1. ADRENALINSKI DAN u Accredo Centru,Zasadbreg + JEDAN KONCERT PO IZBORU ZA CIJELI RAZRED U DVORANI MESAP ILI U META BARU
  2. VODKA BOAT PO IZBORU + ULAZNICE ZA KONCERT PO IZBORU ZA CIJELI RAZRED NA MESAPU ILI U META BARU
  3. ULAZNICE ZA KONCERT ZA CIJELI RAZRED PO IZBORU U DVORANI MESAP ILI U META BARU  (ulaznice za koncert po izboru treba iskoristiti do kraja godine)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije