Oskar znanja za učenike Graditeljske škole Čakovec

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta  te Agencija za odgoj i obrazovanje koja provodi i organizira natjecanja i smotre učenika osnovnih i srednjih škola u 34 kategorije i ove je godine državne i međunarodne prvake nagradila Oskarom znanja.

Na svečanosti u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu 16. lipnja u 11 sati uručena su priznanja učenicima Graditeljske škole Čakovec koji su osvojili prva mjesta na državnim natjecanjima u 2011/2012. godini.

Čestitajući nagrađenim učenicima i njihovim mentorima ministar Željko Jovanović naglasio je da nema boljeg zaključenja školske godine od dodjele priznanja najboljim učenicima. Poručio im je da su oni hrvatska budućnost dodavši kako je ‘znanje moć; a mi smo zemlja znanja i ako želite moć morate učiti’.

Ravnatelj Agencije za odgoj i obrazovanje Vinko Filipović čestitavši nagrađenim učenicima rekao je da mogu biti ponosni na ono što su postigli. Impresivne su brojke učenika koji su sudjelovali na pojedinim natjecanjima znanja, a danas su nagrađeni oni najbolji među njima, dodao je. Pohvalio je rad njihovih učitelja i mentora, rekavši da ovi rezultati pokazuju kako oni vole svoj posao.

Priznanja su primili učenici trećeg razreda Anastazia Žeks i Mateo Črep za osvojeno prvo mjesto na državnom  natjecanju iz informatike  – kategorija razvoj softvera, te Mihael Novak učenik prvog razreda kategoriji natjecanja/izložba u području vizualnih umjetnosti i dizajna. Za predan i ustrajan rad s učenicima pohvaljeni su  njihovi učitelji i nastavnici mentori – Jelena Valkaj, prof. i Krunoslav Bedi, prof.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije