hvalevrijedna akcija

FOTO Umirovljenici Kotoribe u velikom broju se odazvali mjerenju šećera i krvnog tlaka

Podružnica umirovljenika Kotoriba nedavno je organizirala uspješnu akciju mjerenja tlaka i razine glukoze u krvi, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Čakovec

Ova hvalevrijedna inicijativa privukla je mnoge zainteresirane, a profesionalno su je odradile Alenka Novak i Ljiljana Glad.

Umirovljenici Kotoribe izrazili su zadovoljstvo odazivom mještana i članova na ovu akciju. “Odaziv je bio vrlo dobar, što nas raduje i motivira da nastavimo s organiziranjem ovakvih korisnih događaja u budućnosti”, istaknuli su iz udruge.

Ovakve akcije od iznimne su važnosti za mjesto jer pružaju priliku građanima da besplatno provjere svoje zdravstveno stanje i dobiju savjete o očuvanju zdravlja. Uz to, suradnja između udruženja umirovljenika i humanitarnih organizacija poput Crvenog križa dodatno jača socijalnu povezanost i solidarnost među građanima.

Očekuje se da će ovakve akcije nastaviti pozitivno utjecati na zdravlje i dobrobit lokalnog stanovništva te poticati svijest o važnosti redovitih zdravstvenih pregleda i brige o vlastitom zdravlju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije