već tradicionalno

KORISNE INFORMACIJE Udruga ‘Međimurski slatkiši’ organizirala Obiteljski kamp ‘Preko prepreka do novih puteva’

Udruga 'Međimurski slatkiši' organizirala je u Poreču obiteljski kamp 'Preko prepreka do novih puteva'

Riječ je o III. takvom kampu u organizaciji “Međimurskih slatkiša” u kojem se 30 – tak obitelji (ukupno 85 sudionika) dodatno educiralo, družilo, zabavljalo i razmijenilo iskustva. Uz članove Udruge na Obiteljskom kampu sudjelovali su sudionici iz Virovitice, Đakova, Rijeke, Gorski Kotar, Crikvenica i Bjelovar. 

Kako bi Preskočili prepreku i pronašli nove puteve za roditelje i mlade organizirana su predavanja i radionice. U vrijeme održavanja predavanja i radionica za roditelje, za djecu je bilo organizirano edukativno – psihološke radionice i sportske animacije.

Kroz Obiteljski kamp obuhvaćena su 4 predavanja na različite teme: psiholog – ( Burnout kod dijabetesa; Sretno dijete – mag.psych Ivana Kostelac),  Abbott – Moderna tehnologija ( Libre 2, LibreLinkUp) i Dijabetes u mom društvu dr. Ivan Andrašević, Medilab One – Ivan Mikulić (Dexcom One, Omnipod pumpa), radionice sa psihologom, fizička aktivnost.

Obiteljskim kampom se željelo pomoći djeci i roditeljima da se bolje nose s dijabetesom u svakodnevnom životu.  
Edukacijama i radionicama sa stručni predavačima u Edukativnom kampu postigli su se sljedeći ciljevi :
Pružena je podrška djeci i roditeljima; poboljšala se kvaliteta života oboljelog djeteta; potaknula se na edukaciju cijela obitelj; motivirala su se djeca i mladi na što bolju skrb te postizanje željenih ciljeva liječenja. Između ostalog jedan od ciljeva bio je i povezivanje sudionika iz različitih dijelova Lijepe naše.

Na Obiteljskom edukativnom kampu proveli smo evaluaciju projekta putem anketnih listića na temelju kojih smo napravili procjenu učinkovitosti, korisnosti i utjecaja održanog kampa i aktivnosti unutar kampa. 

Na Obiteljskom edukativnom kampu proveli smo evaluaciju projekta putem anketnih listića na temelju kojih smo napravili procjenu učinkovitosti, korisnosti i utjecaja održanog kampa i aktivnosti unutar kampa.

Udruga ‘Međimurski slatkiši’ zahvaljuje svim sponzorima koji su doprinijeli održavanju ovog hvale vrijednog projekta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije