UČINITE DOBRO DJELO

DOLAZIMO I DONOSIMO RADOST Udomite drage pse, učinit će vam život ljepšim i sretnijim

Naknada za udomljenje se ne naplaćuje, a vaš dobrovoljni prilog je uvijek dobrodošao. Psi se ne udomljuju u boks ili na lanac

Barun je došao nakon što je ulica jako dugo bila njegov dom, a sve što je ikada imao dijelio je sa malenim Maneom. Sad je azil njihov zajednički dom i život. Dečki se jako jako dobro slažu, lijepo se znaju igrati, a i lakše prihvaćaju svoju sudbinu kad su skupa. Barun je rođen negdje u prosincu 2012., visok je oko 56cm. Vrlo je drag i dobar, miran i malo usporen. Voli istraživati i njuškati, ali voli i leći u hlad i sanjariti.. O čemu li sanja možemo samo nagađati, ali htjeli bismo da mu se ostvare snovi. Kontakt: 0994800640

Maneo je Barunov frend. Ulica je dugo bila njihov dom, a sve što su ikada imali dijelili su međusobno. Sad je azil njihov zajednički dom i život. Dečki se jako jako dobro slažu, lijepo se znaju igrati, a i lakše prihvaćaju svoju sudbinu kad su skupa. Maneo je rođen u svibnju 2016., visok je oko 45cm. U pročetku je malkice samežljiv, ali brzo se opusti i onda je veseljak koji obožava ljude, koji se voli igrati i maziti. Kontakt: 0994800640.

Bard je rođen u lipnju 2017., visok je oko 60cm, i već je jako dugo u skloništu. Velik je i jak, obožava pažnju, i najviše bi uživao da ima ljude s velikim dvorištem gdje bi mogao trčati i i straživati. Godilo bi mu i društvo ženskog psa.

Kimbo je naša velika dobrica. Rođen je u rujnu 2018., a došao nam je iz romskog naselja sa ugriznim ranama po tijelu. Tako je to na žalost kad se psi moraju boriti za opstanak.. Aktivan je znatiželjan i obožava vrijeme na livadi kad može trčati i istraživati, ali u svom dvorištu je dosta miran, iako bi radije da ima što raditi, da može u šetnje, da može biti sretan i da uživa u onome što voli. Kontakt : 0994800640.

Lewi se prilično teško nosi sa azilskim stresom i bukom, pa je u svom dvorištu često u nekakvom nemiru. Kad ga izvedemo van, transformira se u staloženog i mirnog psa koji voli biti uz čovjeka i kojem upravo to i treba. Čovjek koji će za njega imati vremena, koji će ići s njim u šetnje, koji će mu bacati loptice koje toliko voli i koji će ga voljeti. Lewi je rođen u lipnju 2020., i visok oko 55cm. Kontakt:  060 600 105 ili fb Azil Prijatelji Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije