međimurski slatkiši

FOTO Sportski vikend ‘Međimurskih slatkiša’ – planinarili i biciklirali

Ovaj sportski vikend bio je prilika za punjenje baterija, druženje te pokazatelj naše predanosti zdravom načinu života

Sportski vikend “Međimurskih slatkiša” obilježen je dinamičnim aktivnostima.

Prvog dana, 27. travnja 2024., sudjelovali smo u javnozdravstvenoj akciji na Papuku, koju su organizirali Udruga Dijabetes Klub Tip 1 Virovitica i Zavod za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko-podravske županije.

-Naši sudionici su uživali u planinarenju do vrha Ivačka glava (913m), gdje su mjerili vrijednosti glukoze u krvi, krvnog tlaka i oksigenacije prije i poslije fizičke aktivnosti. Dodatno, dr. Ivan Andrašević održao je predavanje o regulaciji dijabetesa tijekom vježbanja, pružajući korisne informacije i savjete.

Sljedećeg dana, 28. travnja 2024., aktivno smo sudjelovali u projektu Međimurske županije “NoBoundaries” na BIMEP-u. Naša biciklistička ruta Čakovec – Nedelišće – Strahoninec – Čakovec bila je ispunjena energijom i veseljem, a djeca su uživala u ovoj odličnoj organiziranoj aktivnosti.

Ovaj sportski vikend bio je prilika za punjenje baterija, druženje te pokazatelj naše predanosti zdravom načinu života i aktivnom uključivanju u društvo. S ponosom krećemo u nove izazove i aktivnosti koje donose radost i korist za sve nas! – poručuju iz Međimurskih slatkiša.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije