TOTOVEC

ZABRINUTOST ČITATELJA Onečišćenje poljskog puta u Totovcu ostavlja bez riječi

Zabrinjavajuće fotografije onečišćenog poljskog puta koji vodi prema obitelji u Totovcu stigle su u našu redakciju od strane jednog ogorčenog čitatelja

Uz slike je stigao i njegov izraz zabrinutosti zbog općeg stanja puta te nedostatka reakcije nadležnih tijela.

Čitatelj, koji je odlučio podijeliti ove fotografije, ističe da se radi o izuzetno nepristupačnom putu koji predstavlja ozbiljan problem za mještane i poljoprivrednike tog područja. „Ne znam više kome se žaliti”, ističe čitatelj.

– Ovo što se radi od puta je neprihvatljivo, a tu u blizini žive ljudi. Nitko nije reagirao, a doista se ne može normalno voziti navedenim putem u Totovcu, ističe.

Nadalje, čitatelj naglašava važnost odgovornosti svih korisnika tog puta, bilo da su mještani ili poljoprivrednici. – – Svatko tko koristi taj put trebao bi biti svjestan važnosti održavanja čistoće i pristupačnosti istog, dodaje.

Navedena situacija ne samo da otežava svakodnevni život mještana Totovca, već predstavlja i potencijalnu opasnost za sigurnost prometa na tom području.

Stoga, pozivamo sve korisnike tog poljskog puta da hitno reagiraju i poduzmu mjere kako bi se riješio problem onečišćenja i neprohodnosti.

Očuvanje kvalitete poljskih puteva i okoliša ključno je za dobrobit svih mještana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije