ČAKOVEČKI VATROGASCI

ODRŽANA SKUPŠTINA DVD-A ČAKOVEC Na sjednici o uspjesima, ali i problemima

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Čakovec održali su sjednicu skupštine Društva na kojoj su uz članove sudjelovali i gosti

Osvrnuli su se na brojne održane akcije i postignuća. DVD Čakovec tijekom prošle godine imao je 37 uzbunjivanja i interveniranja od čega najviše tehničkih intervencija, a sudjelovali su na čak 15 natjecanja s 32 nastupa njihovih ekipa. Upotpunili su dio opreme i nastavili s osposobljavanjem i edukacijom svojih članova, održali radne i preventivne akcije. Predsjednik Društva Branimir Grabar osvrnuo se i na dugogodišnji problem koji pokušavaju riješiti.

-Htjeli bismo adaptirati krov i tako dobiti dodane prostorije. Za to bi se trebalo javiti na projekte ruralnog razvoja no problem je u tome što je Grad Čakovec gdje mi spadamo prerazvijen za taj natječaj tako da se taj naš problem vuče već otprilike 12 godina, objasnio nam je Grabar o čemu se radi.


Podijeljena i priznanja


Skupština je bila prigoda da se podijele priznanja članovima DVD-a Čakovec. Erik Kovač dobio je status vatrogasca. Zahvalnice za poseban doprinos u razvoju i djelovanju vatrogastva dobili su Viktorija Kovač, Mihaela Kren, Saša Vidović, Renato Mihalic i obitelj Mihalic, Stjepan Mesarić te tvrtke Čateks i Interkast.

*Preuzeto iz Lista Međimurje br. 3599

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije