predstava i druženje

LIJEPA GESTA Umjetnici KUD-a Mure zahvalili Hlapičini

KUD MURA Mursko Središće minule subote, 13. 04. 2024. predstavio se publici Hlapičine

Ljepše rečeno – umjetnici KUD-a MURA došli su se zahvaliti ženama i muževima Hlapičine na svim pripremama dvorane, grijanju, potporama, posjetama probama i nastupima kroz godinu, najkraće – na vazda otvorenim vratima kao da dolaze u svoj vlastiti dom. Plesačice i plesači Folklorne sekcije pojačani članovima Tamburaške sekcije izašli su na scenu s tri spleta plesova.

Pjevačice i pjevači Vokalne skupine Mješovitog zbora otpjevali su tri odabrane teme, a cijelu večer vrckavim i neobičnim interpretacijama lirike i proze Magdice Mikulić, Vladimira Varšića, Josipa Čalope i Vladimira Borovskog glumice i glumci Dramske sekcije držali publiku u tonusu do zadnjeg slova i zadnje sekunde programa.

-Nakon službenog programa počeo je onaj ležeran i opušten, a kako se publici mora vjerovati, mnogi rekoše da bi najrađe dodijelili „odličan” i prvom i drugom poluvremenu. Baš po tom odličnjaku i osobitoj brižnosti Dragutina Stojka, predsjednika mjesnog odbora Hlapičina, Hlapičina je godinama naš dragi domaćin i prvi izbor u izlasku KUD-a van gradskih zidina. Hvala Hlapičina!- kažu iz KUD-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije