KRŠĆANSKE VRIJEDNOSTI

GORNJI KURŠANEC Održan trodnevni kršćanski kamp za djecu i tinejdžere

U organizaciji CEF udruge od 5. do 7. travnja održan je trodnevni kamp pod nazivom: Bog kojega trebamo slijediti.

Nasljedovanje tj. slijeđenje nekoga otvara brojna pitanja. Tko je taj koga mi često slijedimo? U koga i u što smo zagledani? Tko je mjerilo našega ponašanja? Na ta i slična pitanja pokušali smo odgovoriti ovih dana.

Djeca su imala prilike bolje upoznati što znači biti pravi Isusov učenik, tko je on, što čini, kako se ponaša i koga slijedi. Na samom primjeru Kristovih apostola razmatrali smo koliko smo hrabri i odvažni ostaviti ono malo što imamo kako bismo zadobili ono jedino što nam je potrebno.

Program kampa sastoji se od pripovijedanja ,svjedočanstava, radionica, molitvi, igara, kvizova. Glavni ciljevi kampa su međusobno upoznavanje djece, izgradnja zajedništva, razvitak novih prijateljstava te približavanje Bogu i rast u vjeri.

Svim sudionicima kampa najdraži je bio odlazak na akumulacijskom jezeru Hidroelektrane Varaždin gdje su djeca zajedno sa svojim voditeljima kampa imali prilike uživati u prirodi svim svojim osjetilima te doživjeti atmosferu ribarskoga načina života.

Na samom je kampu bilo 50 djece koja su na zabavan način kroz pjesmu, igru i radionice upoznavali kršćanske vrijednosti temeljene na Bibliji.

Molilo se za ciljeve, planove i čežnje koje treba ostvariti u nadolazećem vremenu koje je pred nama.
I ovoga se puta pokazalo da uz Božji blagoslov i trud mladog čovjeka niti jedan cilj nije neostvariv.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije