OKUPILI SE NA GODIŠNJEM SKUPU

KNEZOVEC Skupština DVD-a u znaku tužbe

Vatrogasci DVD-a Knezovec održali su 23. ožujka redovnu godišnju skupštinu društva

Skupštinu je vodio predsjednik DVD-a Robert Meglić, a uz podnošenje izvještaja bila je to prilika da se dodjele i priznanja. Predstavnik Vatrogasne zajednice Međimurske županije Srećko Mrazović uručio je diplome vatrogasnog veterana Franji Levačiću, Ivanu Novaku, Stjepanu Novaku i Franji Mesariću.

Izabrani su i novi članovi rukovodstva, u upravni odbor ušao je Dejan Novak, dok je u nadzorni odbor ušao Božidar Horvat.

Skupština je bila i prilika da se raspravi o aktualnim temama, odnosno sudskom procesu kojeg je pokrenula Općina Šenkovec protiv DVD-a, a vezano uz prostorije iznad DVD-a Knezovec koje je Općinsko Vijeće dodijelilo udrugama na korištenje oko čega se vatrogasci nisu složili, već za tužbu krive Općinsko vijeće.

– Druge općine kupuju opremu, vozila i grade domove svojim vatrogascima, dok je naša pokrenula sudski spor protiv ljudi koji svoje dobrovoljno vrijeme daju za dobrobit mještana Općine Šenkovec. No neka to bude na ponos većine u Vijeću Općine Šenkovec, stoji u potpisu priopćenja zapovjednika DVD-a Luke Meglića.

U priopćenju nema ništa vezano uz prijedlog OV-a predsjedniku DVD-a da svi zajedno sjednu za stol pa po svemu sudeći sijedi sudska trakavica u kojoj bi tužitelje i tužene trebala zastupati jedna te ista osoba – načelnik Općine, odnosno predsjednik DVD-a, Robert Meglić.

*Preuzeto iz Lista Međimurje, br. 3597

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije