Nakon 11 godina volontiranja

STRAHONINEC Načelnik Franjo Lehkec napušta HEP i prelazi na puno radno vrijeme u službi općine

Načelnik Općine Franjo Lehkec Strahoninec objavio je na svom Facebook profilu značajnu promjenu u svom profesionalnom životu

Nakon 11 godina volontiranja kao načelnik Općine Strahoninec, Lehkec je odlučio zatražiti sporazumni raskid ugovora s dosadašnjim poslodavcem HEP Proizvodnjom d.o.o. i prelazi na profesionalno zaposlenje kao načelnik Općine, s ciljem još intenzivnijeg posvećivanja razvoju njihove općine.

U objavi na Facebooku, načelnik je istaknuo želju za istinitim informiranjem javnosti i naglasio svoj dugogodišnji radni angažman na dva radna mjesta – u HEP-u i Općini.

Ponosan je na sve što je postigao tijekom tih godina te na napore uložene u realizaciju brojnih projekata koji su doprinijeli vidljivom razvoju Strahoninca.

Lehkec ističe da će i dalje raditi predano za bolji, ljepši i razvijeniji Strahoninec, te naglašava svoju posvećenost kao profesionalni načelnik koji je uvijek na raspolaganju svojim sumještanima. Sada, od 1. travnja, bit će angažiran na puno radno vrijeme, što mu omogućava da se još intenzivnije posveti ostvarivanju postojećih projekata te pripremi novih i budućih inicijativa za napredak Općine.

Također, u kuloarima se počelo šuškati da je u HEP-u dobio otkaz te da se zato zapošljava u Općini. Tu tvrdnju provjerili smo kod samog Lehkeca.

-Apsolutna laž je da sam dobio otkaz. Sam sam zatražio sporazumni raskid ugovora o radu da bih se još intenzivnije posvetio razvoju naše općine. Prema sporazumu sklopljenom s dosadašnjim poslodavcem – HEP-Proizvodnjom d.o.o. nakon prestanka obnašanja dužnosti načelnika, mogu se vratiti na staro radno mjesto. O kakvom bi se onda dobivanju otkaza moglo raditi?

– No, kao načelnik već u trećem mandatu, naučen sam na napade i izmišljotine od jedne grupacije koja se na sve moguće načine trudi da zavlada općinom, samo što im to baš ne ide od ruke. Mislim da mještani Strahoninca vrlo dobro vide tko je iskren i otvoren, kategoričan je Lehkec. (Preuzeto iz Lista Međimurje, br. 3597)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije