važno

OVIH DANA U tijeku je osposobljavanje pripadnika Školskih prometnih jedinica

Ovoga tjedna Policijska uprava međimurska u suradnji s Auto klubom Čakovec započinje s provođenjem preventivno-edukativne akcije osposobljavanja pripadnika Školskih prometnih jedinica

Osposobljavanje pripadnika Školskih prometnih jedinica, koje će djelovati na području Međimurske županije, provest će se danas (utorak) i sutra (srijeda), 2. i 3. travnja od 8 do 11 sati.


Tridesetak pripadnika školskih prometnih jedinica, osposobljava se s ciljem što uspješnijeg i sigurnijeg upravljanja prometom na cestama, pružanja pomoći sudionicima u prometu te sudjelovanja u prometno-preventivnim i odgojnim aktivnostima, i to najprije teoretski te potom praktično na prigodnom poligonu.

Osposobljavanje iz područja prometnih pravila, prometnih znakova i upravljanje prometom te pružanje pomoći sudionicima u prometu provest će se u prostorijama Auto kluba Čakovec, dok će se praktične vježbe odraditi na Poligonu za osposobljavanje pješaka i vozača bicikla u Čakovcu u Športskoj ulici.

U provođenje obuke pripadnika školskih prometnih jedinica uključit će se i Savjet za sigurnost prometa na cestama Međimurske županije koji će za djecu osigurati reflektirajuće prsluke, dok će Auto klub Čakovec osigurati okrjepu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije