kongresna dvorana

SVETI MARTIN NA MURI Potpisani ugovori o sufinanciranju projekta/programa udruga

Po završenoj provedbi natječajnog postupka, a na prijedlog Povjerenstva za evaluaciju projekta/programa udruga, Načelnik Općine Sveti Martin na Muri je donio Odluku o sufinanciranju projekata/programa udruga u 2024. godini za što je izdvojeno 97.500 EUR

Odluka je javno objavljena na službenim mrežnim stranicama Općine Sveti Martin na Muri, što je jamstvo transparentnosti provedbe natječajnog postupka. Potpisivanje ugovora je upriličeno u kongresnoj dvorani Općine Sveti Martin na Muri.

Potpisivanju ugovora je nazočio i predsjednik Općinskog vijeća, gosp. Ivica Kutnjak.

Načelnik Martin Srša, je uz čestitku osobno uručio ugovore nazočnim predsjednicima tj. ovlaštenim osobama za predstavljanje udruga koje će tijekom 2024. godine provesti 52 projekata/programa na području Općine Sveti Martin na Muri.

U prigodnom obraćanju Načelnik je istaknuo da su svi projekti/programi od posebnoj javnog interesa i značaja za Općinu Sveti Martin na Muri, te zahvalio udrugama na učešću u javnom natječaju, a posebno je naglasio da je svrha dodjele financijskih sredstava udrugama poticanje i podrška u provođenju njihovih aktivnosti i projekata na području Općine Sveti Martin, čime se izravno doprinosi razvoju lokalne zajednice i zadovoljenju potreba građana. Naime, upravo su udruge pokretači većine društvenih, sportskih i kulturnih događanja na području općine.

Načelnik i predstavnici udruga su posebno naglasili potrebu zajedništva, te međusobnog uvažavanja i razumijevanja čime sufinancirani projekti/programi dobivaju na dodatnu dimenziju.

Po završenom svečanom potpisivanju ugovora, Načelnik je organizirao prijem i druženje za nazočne potpisnike ugovara (predstavnike udruga) uz prigodni domjenak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije