Donja Dubrava: Pripreme za Smotru folklora

Već tradicionalno, ove će godine Donja Dubrava prihvatiti gotovo tisuću folkloraša iz Međimurja te goste iz različitih dijelova Hrvatske i susjedne BiH. Smotra se u tome mjestu održava svake druge godine.

Naime, 30. lipnja i 1. srpnja u tom će se mjestu održati 17. Smotra izvornog međimurskog folklora. Organizacijski odbor ima pune ruke posla koji će uložiti maksimum kako bi smotra uspjela i svi sudionici i posjetitelji bili zadovoljni. Kako se očekuje početak radova na sanaciji stropa u školskoj dvorani, dogovoreno je da mjesto održavanja kao alternativa bude rukometno igralište i zelena površina iza škole.

Prvog dana smotra će započeti u 18 sati i to mimohodom uz svečano otvaranje u Zalanovom dvorištu. U nedjelju, 1. srpnja početak programa zakazan je za 17 sati. Nakon programa i prve i druge večeri, Stručna komisija koja će pratiti smotru održat će okrugli stol, a za sve posjetitelje i sudionike slijedi druženje u šatoru na parkiralištu škole. Domaćin smotre je KUD Seljačka sloga iz Donje Dubrave.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije