vesela suradnja

POSEBAN DAN Malene ‘Stonoge’ posjetile Udrugu za sindrom Down

Svjetski dan osoba sa sindromom Down, obilježen je u PO Stonoga Novo Selo Rok ( DV Cvrčak) u suradnji s Udrugom Sindrom Down Međimurske županije

Malene stonoge posjetile su Udrugu kojoj je sjedište u njihovom mjestu ta se družile sa fizioterapeutkinjom Anom Ivanek Kovačević, kineziologinjom Brankom Branilović Brnadić, Nenadom Štrekom predsjednikom Udruge i prijateljem Zrinom.

 Zrin je ponosno pričao i pokazao svojim prijateljima, prostorije udruge te didaktiku i sportske rekvizite koje koriste u radu. Svojim prijateljima Zrin je demonstrirao sportski poligon u koji su se vrtićarci aktivno uključili. Vesela atmosfera i osmjeh na dječjim licima bio je znak da su svi zajedno uživali tijekom aktivnosti. Djeca su bila oduševljena senzornom sobom te isprobavala nove mogućnosti i usvajala nova znanja te stjecala iskustva sa različitim podražajima.

U vrtiću su se također provodile različite aktivnosti na temu ” Šarenih čarapica” i Svjetskog dana osoba da sindromom Down. Svi zajedno postali smo bogatiji za još jedno predivno novo iskustvo s prijateljem Zrinom.

-Djeca i odgojitelji zahvaljuju USD MŽ na gostoprimstvu, predivnim novim iskustvima, suradnji koja je važna i neprocjenjva vrijednost kako za lokalnu zajednicu tako i za svestrani rast i razvoj naše djece.- kažu iz vrtića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije