Bojanu druga nagrada na Melodijama Mostara 2012

Bojan Jambrošić osvojio je još jednu u nizu festivalskih nagrada.

Ovoga puta radi se o 18. festivalu zabavne glazbe Melodije Mostara 2012 koji se održao prošli četvrtak, a na kojemu je Bojan osvojio drugu nagradu stručnog ocjenjivačkog suda nastupivši sa pjesmom ”Ruža vjetrova” autora Ante Pecotića.

Bojanov nastup prošao je jednako zapaženo i iduće večeri kada je kao poseban gost nastupio u show programu dječjeg festivala Melodije Mostara 2012, a cijela dvorana sastavljena od pretežno djece i mladih pjevala je zajedno sa Bojanom.

“Ovo je prvi put da sam bio u Mostaru i ostao sam jako ugodno iznenađen gradom i ljudima. Na samom festivalu posebno me razveselilo kako i u Hercegovini ljudi znaju i pjevaju moje pjesme te kako su me dobro prihvatili. Nisam išao sa nikakvim očekivanjima tako da me druga nagrada iznenadila te mi dala poticaj da svoju karijeru započnem i u susjednoj državi”, izjavio je Bojan.

Osim nastupa na festivalu, Bojan je vrijeme provedeno u Mostaru iskoristio i za turističko razgledavanje, a priznao nam je i jednu malu nezgodu, koja je na sreću dobro završila..

”S obzirom da sam na granici u Metkoviću saznao da mi je osobna istekla skoro da nisam vidio Mostar, ali uz pomoć sestre i autobusne linije vratio sam se do Splita i uzeo putovnicu koju sam ostavio u Zagrebu… 🙂 Uz malo više vožnje, lijepo vrijeme i uz dobre ljude super sam se proveo u Mostaru i doživio novo iskustvo koje ću pamtiti…”

Bojan trenutno promovira aktualni singl ”Obećajem” sa kojim će se predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu 2012 u Vodicama, a ako je suditi prema ostalim planovima, onda ga sigurno očekuje radno ljeto, jer počinju snimanja za ostale pjesme sa njegovog drugog albuma.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije