čakovec

DOĐITE PODRŽATI AKCIJU Dan zdravog osmijeha u centru grada

Tradicionalnom akcijom Dan zdravog osmijeha će Hrvatsko stomatološko društvo HLZ-a Čakovec i Društvo naša djeca Čakovec obilježiti Svjetski dan oralnog zdravlja U Čakovcu kod zgrade Doma sindikata u subotu, 23. ožujka 2024. od 10:30 do 11:30 sati

U akciji aktivno sudjeluju djeca svih dječjih vrtića grada Čakovca. Na pozornici će ove godine nastupiti skupine iz vrtića Cvrčak, Dječja mašta, Vjeverica i Žibeki i njihove odgajateljice koje su ih marljivo pripremale za ovaj dan.

Osim njih tu su i djeca zbora “Čakovečki mališani” sa svojom voditeljicom Majom Magdalenić Barić. Svih godina podrška su nam poznata međimurska imena, pjevačica Marija Kupper Jambrošić koja je napisala himnu ovog događaja “Bijeli zubi” i pjevač Mirko Švenda Žiga, a ove godine će im se pridružiti i dečki iz benda ˝Noćna smjena˝.

Za savršeni zvučni odjek događaja svih godina brine se ton majstor Zlatko Korbelj – Zujo. Program će voditi Martina Roža.

-Stomatolozi će na štandovima dijeliti propagandne materijale i savjete djeci i roditeljima. Drago nam je istaknuti da se svake godine u akciju uključuje sve veći broj djece, odraslih ljudi, udruga i raznih ustanova naše lokalne zajednice, te nam po tome nema premca u Hrvatskoj. Imamo svoj logo, himnu, predstavu …- najavljuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije