biranje najboljeg radnika hrvatske

PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA Prijavite radnika koji bi mogao osvojiti 15.000 eura

Nagrada ovogodišnjem pobjedniku bit će 15.000 €, a svim preostalim kandidatima finalistima 1.000 €

Ne postoje veliki i mali poslovi, ali postoje velike priče. Neke su već ispričane u prethodnih šest godina postojanja Malog svjetionika, no još je jako puno priča koje nisu ispričane, a stalo nam je da ih se prepozna, čuje, vrednuje.

– Stoga vas pozivamo da prijavite svoje kolege, zaposlenike, suradnike i svakoga koga smatrate da svojim osobinama, trudom i radom motiviraju druge i potiču optimizam u svom radnom okruženju.
Vjerujemo u to da ovim projektom možemo učiniti Hrvatsku boljim mjestom i doprinijeti povećanju optimizma među svima nama. Upravo zato je i naš slogan „Na putu do velikih priča“. Želimo priče vrijednih radnika podijeliti s javnosti i ukazati na to da svi svojim pozitivnim djelovanjem utječemo na druge.

Trenutno smo u pripremama koje prethode fazi otvaranja prijava na natječaj koje se otvaraju 4. travnja!
Ako prepoznajete u svome okruženju osobu koju biste prijavili na natječaj, to možete učiniti od 4.4. do 4.5.2024. https://www.malisvjetionik.hr/

Nagrada ovogodišnjem pobjedniku bit će 15.000 €, a svim preostalim kandidatima finalistima 1.000 €.
Svečano proglašenje i dodjela nagrada bit će održani u sklopu konferencije Global Leadership Summit u Zagrebu 08.11.2024. Priče kandidata i nagrađenih moći ćete pratiti na našim društvenim mrežama od 01.8.2024..
Sve informacije, kao i pregled prošlih godina možete pronaći na našoj web stranici www.malisvjetionik.hr – poručuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije