čakovec obara rekord

SVI STE POZVANI Idemo u Čakovcu napraviti najdužu špagu na svijetu!

Špaga će se protezati od Trga Republike i popularnog “orla”, preko Ulice Kralja Tomislava do Franjevačkog trga i opet natrag

I ove godine obaramo rekord koji je Čakovec postavio prošle godine – idemo napraviti najdužu špagu na svijetu! – poručuju iz Gimnastičkog kluba MZ Macan.

U subotu, 23. ožujka, točno u 12 sati, Čakovec će pokušati oboriti vlastiti rekord u najdužoj špagi, sudjelujući tako u ovom posebnom sportsko-turističko-promocijskom događaju u svrhu promocije Svjetskog kupa u Osijeku DOBRO World Cup Osijek.

Najduža špaga se istovremeno održava u još šest hrvatskih gradova: Osijeku, Zagrebu, Zadru, Splitu, Rijeci i Dubrovniku, a prošle godine, od ukupnih 2248 metara špage koliko je napravljeno u svih sedam hrvatskih gradova, naša čakovečka špaga iznosila je 743 metra.

Namjera je poredati što veći broj djece, gimnastičara, rekreativaca, članova čakovečkih i međimurskih sportskih klubova jednog za drugim u položaj gimnastičke špage (oni koji ne mogu napraviti špagu mogu stati u raskoračni stav), a očekujemo da će nam se pridružiti i brojni građani sa špice te poznate osobe iz međimurskog javnog života.

Špaga će se protezati od Trga Republike i popularnog “orla”, preko Ulice Kralja Tomislava do Franjevačkog trga i opet natrag do Trga Republike.

– Dođite i pridružite nam se u špagi u subotu, 23. ožujka, točno u 12 sati, kako bismo zajedno još jednom pokazali da smo pravi grad i županija sporta! – poručuju uz kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije