evo detalja

MEĐIMURSKE VODE Povodom Svjetskog dana voda posjetite vodocrpilišta, pročistače otpadnih voda ili pak laboratorij

Međimurske vode će Svjetski dan voda, 22. ožujka, obilježiti na način da svojim korisnicima, vlasnicima, školarcima, udrugama i svim zainteresiranim građanima omoguće posjet vodocrpilištima, pročistačima otpadnih voda i laboratoriju Međimurskih voda u razdoblju od 25. do 29.03.2024.

Međimurske vode pozivaju sve zainteresirane za posjete vodocrpilištima Prelog i Nedelišće, da se za obilazak prijave na e-mail: odrzavanje@medjimurske-vode.hr.

Na vodocrpilištima se mogu upoznati s postupkom zahvaćanja vode, načinom dezinfekcije, te distribucije vode za ljudsku potrošnju do krajnjih korisnika.

Za posjet pročistačima otpadnih voda u Čakovcu, Podturnu ili Novom Selu na Dravi, potrebno se prijaviti na e-mail: procistac@medjimurske-vode.hr.

Na pročistaču će moći vidjeti kakva voda dolazi na uređaj a kakva se po završetku tretmana ispušta. Pokazat ćemo im naše specijalno vozilo za čišćenje odvodnje (UPOV Čakovec) i ukazati im na izazove koje zajedničkim snagama trebamo rješavati.


Za posjet laboratoriju Međimurskih voda potrebno se prijaviti na e-mail: laboratorij@medjimurske-vode.hr. U laboratoriju će dobiti saznanja o vrstama analiza, metodama analiza, broju potrebnih uzoraka vode za ljudsku potrošnju i broju potrebnih uzoraka otpadnih voda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije