nova radna mjesta

VELIKI PROJEKT U Goričanu će se graditi novi proizvodni pogon

Načelnik općine Goričan Emanuel Sinković i direktor tvrtke REAL PRIMO HOMES d.o.o. Valter Kiš potpisali su ugovor o kupoprodaji zemljišta u industrijskoj zoni Istok Goričan, a temeljem javnog natječaja

Tvrtka REAL PRIMO HOMES d.o.o. kupila je od 7.711 m2, zemljišta tržišne vrijednosti 30.535,56  eura. Sukladno Odluci načelnika o dodjeli potpora male vrijednosti za mjere poticanja razvoja gospodarstva na području Općine Goričan, odabranom gospodarskom subjektu dodjeljuje se potpora u vidu umanjenja kupoprodajne cijene zemljišta za 85%.

Tvrtka REAL PRIMO HOMES d.o.o , u partnerstvu sa  tvrtkom HABITAT PROJECT d.o.o. i partnerom ICF-INGENIERIES SAS iz Francuske, prema idejnom projektu izgradit će halu i proizvodni pogon za proizvodnju Termoplastičnog izolacijskog materijala i izolacijske oplate za građevinarstvo te se će otvoriti više od 10-ak novih radnih mjesta.  Procijenjena vrijednost investicije je cca 2 milijuna eura zajedno sa halom i proizvodnim pogonom.

REAL PRIMO HOMES d.o.o. osnovala je tvrtka HABITAT PROJECT d.o.o.  koja prateći razvoj moderne građevine, novih materijala i tehnologija, investira u proizvodnju termoplastičnog izolacijskog materijala i izolacijske oplate za građevinarstvo. 

-Iznimno mi je drago što je  Goričan je postao poželjno mjesto za investitore, ovo je kruna svega što radimo i bitan trenutak za Goričan i Međimurje koji će u konačnici donijeti otvaranje novih kvalitetnih i dobro plaćenih radnih mjesta,  istaknuo je načelnik Općine Goričan Emanuel Sinković.

Raduje je činjenica što investitor prema poslovnom planu planira nakon završetka izgradnje proizvodnog kompleksa i početaka proizvodnje  na području Općine Goričan izgraditi i stambene kuće za mlade obitelji.  Kuće će biti rađene sa materijalima koji će se proizvoditi u pogonu i koje proizvode njihovi partneri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije