IZBORNA SKUPŠTINA

DRUŠTVO ŽENA KOTORIBA Danijela Sabol i dalje predsjednica kotoripskih žena

Posebno priznanje primila je Eva Grgec za dugogodišnji aktivni doprinos radu Društva žena

U subotu, 9. ožujka 2024. godine, u restoranu Mlin održana je Izborna skupština Društva žena Kotoriba. Članice su se okupile kako bi podnijeli izvještaj o prošlogodišnjim aktivnostima te izabrali novo rukovodstvo za naredno razdoblje.

Na skupštini su predstavljeni impresivni rezultati ostvareni tijekom protekle godine, a s obzirom na to da je ovo bila izborna skupština, izabrane su i nove članice upravnih tijela Društva. Margita Peranec ponovno je izabrana za zamjenicu predsjednice, dok su za tajnicu i blagajnicu ponovno izabrane Snježana Markan i Silvija Stojkov. Mandat predsjednice Danijele Sabol produžen je za još godinu dana. Uz postojeće članice Upravnog odbora, pridružile su se i nove članice koje su također izabrane tijekom skupštine.

Posebno priznanje primila je Eva Grgec za dugogodišnji aktivni doprinos radu Društva žena. Nakon službenog dijela, sve članice su dobile cvijeće povodom Dana žena.

Društvo žena Kotoriba istaknulo se tijekom 2023. godine mnogim aktivnostima kojima su promovirali svoje mjesto. Sudjelovali su u brojnim manifestacijama poput Kotoripskog fašenka, Dana šibe i ribe te Božićnog sajma. Također, organizirali su i Dan narcisa te proveli veliki projekt tiskanja Fotomonografije povodom 70 godina rada Društva.

Protekla godina obilovala je i različitim izletima, radionicama te aktivnostima u suradnji s lokalnom zajednicom i osnovnom školom. Novo vodstvo nastavlja s aktivnostima i planovima za 2024. godinu te poziva sve članice da svojim idejama, radom i angažmanom doprinesu uspješnom radu Društva žena Kotoriba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije