veselo, veselo

FOTO U Sivici održana jedinstvena priredba povodom Dana žena

Već tradicionalno u Sivici se održala posebna priredba povodom dana žena na kojoj nije nedostajalo pjesme, plesa, svirke tamburaša, smijeha na igrokazu, ali i vježbanja jer Udruga žena Sivica je udruga koja radi na svim poljima kako bi mještani Sivice dobili što više sadržaja

Na tom tragu tijekom protekle godine pokrenut je proces uređenja društvenog doma kako bi mještani, ali i udruga dobili novi prostor koji će im omogućiti još više slobode u svim izričajima. -Veliko hvala izvođačima radovakoji su se prihvatili ovog izazova i izvršili sve radove kvalitetno i u rekordnom roku.- kažu iz Općine.

-Veliki dio radova sufinanciran je zahvaljujući Vladi Republike Hrvatske, potom iz Ministarstva regionalnog razvoja i fodova EU, dok je ostalo sufinancirala Općina Podturen.

Na kraju hvala predsjednici udruge Jasni Kovač je organizirala sve aktivnosti na različitim lokacijama, hvala vatrogascima i nogometašima koji su pomogli u premještanju klupa te hvala svim mještanima na strpljenju te se veselimo novim izazovima koji su pred nama. – zaključuju iz Općine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije