CICEK I MICEK

ALEKSANDAR FILO I MARIO JAKŠIĆ DONOSE Na Tribini Cukorek 9. ožujka predstava o prijateljstvu!

Uzbudljiv autorski projekt pod nazivom "Cicek i Micek - i izgubljeni prijatelj" dolazi na pozornicu u izvedbi talentiranih umjetnika Aleksandra Filo i Maria Jakšića

Uzbudljiv autorski projekt pod nazivom “Cicek i Micek – i izgubljeni prijatelj” dolazi na pozornicu u izvedbi talentiranih umjetnika Aleksandra Filo i Maria Jakšića.

Ova neodoljiva predstava obuhvaća tekst, glazbu, scenografiju i kostime, sve kreacije spomenutog umjetničkog dvojca.

Uz trajanje od 45 minuta, predstava je prilagođena uzrastu od 5 godina i nižim razredima osnovne škole te će premijerno biti izvedena 9. ožujka 2024. godine, s početkom u 16 sati, na sceni CZK Čakovec, Tribina Cukorek.
“Cicek i Micek – i izgubljeni prijatelj” ističe važnost prijateljstva i sveobuhvatnost doživljaja koje ono donosi u životu – od emocionalnih, preko psiholoških do društvenih vrijednosti.

Priča prati životna putovanja Cicka i Micka, dva mačka čija sudbina ih povezuje. Godinama dijele isti prostor iza mesnice, doživljavajući razne avanture, pustolovine i smicalice koje čine njihove mačje živote. No, jednog dana, nakon svađe, odluče krenuti različitim putem.

U svojem putovanju, susreću različite likove koji im prenose vlastite priče te pružaju savjete o tome kako obnoviti izgubljeno prijateljstvo.

Centralna poruka predstave naglašava da, iako može biti izazovno vratiti izgubljeno prijateljstvo, uz iskrenost, otvorenost i trud, obnova veze između Cicka i Micka postaje moguća. Ne propustite premijeru ove dirljive predstave koja će vas nasmijati, dirnuti i potaknuti na razmišljanje o važnosti prijateljstva u životima svih nas.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije