UMIROVLJENICI

LIJEPA VIJEST Svim umirovljenicima Općine Nedelišće stižu uskrsnice od 40 eura!

Načelnik Nikola Novak ima još jednu lijepu vijest za sve umirovljenike Općine Nedelišće

Povodom Uskršnjih blagdana donio je odluku o podjeli uskrsnica svim umirovljenicima općine u iznosu od 40 eura bez obzira na dob i visinu mirovine.

– U Općini Nedelišće brinemo za naše starije mještane. Nakon podijeljenih božićnica odlučili smo razveseliti sve naše umirovljenike i uljepšati im Uskršnje blagdane podjelom uskrsnica. Evo uskoro nam kreće i projekt ZAjedno ŽElimo LIjepu starost poznatiji kao Zaželi – pomoć u kući za starije od 65 godina i osobe sa utvrđenim invaliditetom. Svi stanovnici općine su nam jednako bitni od onih najmlađih do najstarijih i kroz takve programe im nastojimo pomoći i barem malo olakšati svakodnevne potrebe.- poručuje načelnik Nikola Novak.

Pozivamo naše drage umirovljenike da podignu svoje uskrsnice u novim prostorima Matice umirovljenika MŽ podružnica Općine Nedelišće (bivši Matični ured) na adresi Maršala Tita 60, Nedelišće (kod semafora) u razdoblju od srijede 20. do petka 22. 03. 2024. u vremenu od 09-17 sati, te u subotu 23.03.2024. u vremenu od 09-14 sati koju će dijeliti članovi Matice umirovljenika MŽ podružnica – Općine Nedelišće.

Molimo sve umirovljenike da sa sobom ponesu potvrdu o visini mirovine ili rješenje o priznavanju prava na mirovinu i osobnu iskaznicu. Ukoliko netko od umirovljenika nije u mogućnosti sam podignuti uskrsnicu mogu je podignuti članovi obitelji sa potvrdom o visini mirovine ili rješenjem o priznavanju prava na mirovinu, osobnom iskaznicom umirovljenika i svojom osobnom iskaznicom. Također molimo sve starije osobe od 65 godina koje nemaju mirovinu da dođu po svoje uskrsnice s osobnom iskaznicom i Potvrdom porezne uprave o visini dohodaka i primitaka.

„Ovim povodom želim se zahvaliti svim našim umirovljenicima na cjelokupnom doprinosu i razvoju društva i općine. Želim Vam svima miran i blagoslovljen Uskrs.“ – poručuje načelnik Nikola Novak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije