GODIŠNJA SKUPŠTINA

KUD DONJI VIDOVEC Na vrhu zadatka bili su i prošle godine

Kulturno umjetničko društvo Donji Vidovec održali je redovnu skupštinu kojoj su prisustvovali članovi te predstavnici mjesnih udruga, odgajateljice područnog odjela vrtića, načelnica Bojana Petrić te mnogi simpatizeri društva

Skupštinom je predsjedala Marta Nestić, uz članove Magdalenu Krištofić i Mihaela Matotek te zapisničarku Gordanu Zvošec. Izvještaj o radu društva podnio je predsjednik udruge Nikola Matulin koji je napomenuo da je društvo održalo 36 nastupa u 2023. godini. Financijski izvještaj podnio je blagajnik Franjo Šestak, a izvještaj nadzornog odbora podnio Mihael Matotek.

Čestitke na uspješnom radu uputili su predsjednici mjesnih udruga te načelnica Petrić, a veseli što su i planovi za 2024. veliki.

-Nadamo se da ćemo većinu i realizirati. Veselimo se novim izazovima na probama, novim nastupima i putovanjima, zaključio je predsjednik Matulin.

Nakon skupštine druženje je nastavljeno u sportskom duhu. Održan je Prvi mini Blatobranski turnir u stolnom nogometu na kojem su se svi dobro zabavili.

*Preuzeto iz Lista Međimurje br. 3591

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije