HUMANITARNA PREDSTAVA

PRELOG Poznati mađioničar Luka Vidović dolazi u Dom kulture, a sav prihod će ići Igoru Idriziju

Igor Idrizi i njegova majka Nadica ne prestaju dobivati podršku i pomoć iz svih dijelova Hrvatske

Tako će u Domu kulture Grada Preloga, u petak u 18 sati, poznati mađioničar Luka Vidović održati svoj show koji će biti isključivo humanitarnog karaktera, a prikupljeni prihod ići će za pomoć Igoru i Nadici.

Podsjetimo, Igora su maltretirali maloljetnici u Koprivnici i sve to snimali, a tjerali su ga da govori da navija za Dinamo i pritom šamarali.

Kako kažu organizatori, predstava nastavlja lavinu dobrote koja se zakotrljala nakon što je javnost žestoko osudila nezamisliv čin mržnje, a Luka ovom predstavom želi ukazati na problem vršnjačkog nasilja koje je sve prisutnije i cilj mu je pružiti podršku ne samo Igoru, već svima koji su se susreli s takvim oblikom agresije.

– Taj me brutalni događaj zgrozio i osjetio sam bijes koji sam odlučio usmjeriti na nešto pozitivno, a s obzirom na to da je ono što mi najbolje ide magija, onda je ideja humanitarne predstave došla spontano uz veliku organizacijsku pomoć Društva prijatelja Hajduka Prelog. Nadam se da ćete doći u što većem broju i na taj način osuditi svaki oblik agresije, a pogotovo u kontekstu sporta koji bi više no išta trebao spajati ljude. Posebno sam sretan jer su mi najavili i Igorov dolazak kojega bih jako želio upoznati – rekao je Vidović, piše ePodravina.

Luka u Prelog stiže iz New Yorka, gdje je nedavno svojim čarolijama oduševio publiku na
najpopularnijem američkom mađioničarskom live showu “Monday Night Magic”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije