SVI NA IGRU!

FOTO Prvo i uspješno ‘board game’ druženje u Nedelišću okupilo razne generacije

Danas je nedelišćanska udruga 'Artisto' uspješno organizirala prvo "All A-Board" druženje u starom vatrogasnom domu u Nedelišću

Manifestacija je započela u 13 sati i s oduševljenjem je prihvaćena od strane ljubitelja društvenih igara, okupivši ekipe iz Zagreba, Varaždina, Bjelovara i Međimurja.

“All A-Board” predstavlja priliku za ljubitelje board gameova da se okupe, podijele iskustva i uživaju u zajedničkom igranju. Sudionici su bili raznolike dobi, što dodatno potvrđuje privlačnost društvenih igara kao oblika zabave za sve generacije.

Prvi put održano druženje u Nedelišću privuklo je veliki odaziv, jer su svi stolovi u vatrogasnom domu ubrzo bili popunjeni. Posjetitelji su imali priliku birati između širokog repertoara društvenih igara prilagođenih svim dobnim skupinama, što je dodatno pridonijelo dinamici događaja.

Organizatorica događaja i predsjednica udruge ‘Artisto’, Tea Mesarić Rekanović, izrazila je veliko zadovoljstvo postignutom manifestacijom.

– Drago mi je da su ljudi podržavali prvi ‘All A-Board’ događaj u Nedelišću. Ovo je prilika da zajednica ljubitelja board gameova i dalje bude cijenjena i dostupna svima. Također, takvi događaji su odličan način i prilika za izmjenjivanje igrica i kontakta, istaknula je organizatorica Tea.

Jedinstvena atmosfera doprinijela je raznolikosti sudionika, a ljubitelji društvenih igara imali su priliku kupiti i razmijeniti igre te tako proširiti svoje kolekcije. “Ovo je samo početak”, istaknula je organizatorica, nagovještavajući moguće buduće događaje koji će dodatno povezati ljubitelje društvenih igara u regiji.

“All A-Board” događaj u Nedelišću jasno je pokazao da su društvene igre iznimno popularne i da imaju potencijal okupiti ljude različitih dobnih skupina u zajedničkom uživanju i zabavi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije