CENTAR ZA KULTURU ČAKOVEC

TRIBINA ČAKOVEC ČETVRTKOM Premijera hrvatskog filma ‘Slatka Simona’

U sklopu Tribine Čakovec četvrtkom 22. veljače 2024. od 20.00 sati očekuje vas premijera hrvatskog filma ‘Slatka Simona’ s gostima. redatelj Igor Mirković, glumci: Toma Medvešek i Jerko Marčić i moderatorica: Željka Hatvalić Strahija.

Slatka Simona nastala je u produkciji Interfilma, a film su financijski poduprli Hrvatski audiovizualni centar (HAVC) i Hrvatska radiotelevizija (HRT).  Redatelj Igor Mirković vraća se na velika platna s dugometražnim igranim filmom Slatka Simona, kojem je i scenarist. Nastao u produkciji Ivana Maloče (Interfilm), triler smješten u zavaravajući svijet cyber- u domaća kina dolazi u veljači.

U trileru Slatka Simona, glavni junaci su Zeleni i Jana, koji rade kao animatori na seks chatu i zavode na internetu pod lažnim identitetom Slatke Simone. Tajanstveni klijent upleo se u mrežu Simone: opsesivno joj šalje poruke i na kraju poželi stvarnu vezu s njom.

Operateri seks chat linija shvaćaju da bi njihove poruke mogle uništiti život nepoznatog klijenta koji se zaljubio u izmišljenu ženu…..

Fim, koji razotkriva što se skriva iza obje strane seks chatova, sniman je u zimu 2022. na lokacijama u Zagrebu, Samoboru i Mrkoplju, dok je zadnja klapa snimljena u gradu Wolfsbergu u Austriji.

 „To je film o ljudima koji se zaljubljuju tipkajući i vole se u virtualnim svemirima, a da se nikada nisu vidjeli. Sasvim sigurno nikada niste vidjeli sličan film na našem jeziku, a mislim da ni oni koji znaju što sam dosad radio nikada ne bi očekivali ovakav film“, kazao je redatelj Igor Mirković.

Uloge: Toma Medvešek, Tina Keserović, Maja Jurić, Jerko Marčić, Nela Kocsis, Kristijan Ugrina, Paško Vukasović, Luka Knez, Darko Stazić, Nikolina Prkačin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije