igrač, direktor i navijač

TUŽNA VIJEST Preminuo Miroslav Kovačević – veliki košarkaški entuzijast

Košarkaški klub Međimurje emotivnom objavom oprostio se od Miroslava Kovačevića

Košarkaški klub Međimurje objavio je tužnu vijest kako nas je napustio Miroslav Kovačević. U nastavku prenosimo njihovo priopćenje.

IN MEMORIAM: Miroslav Kovačević (24. 5. 1956. – 15. 2. 2024.)

Napustio nas je naš Stenek. Tiho i iznenada ugasio se život jednog od najvećih pobornika kvalitetne košarke u Čakovcu i Međimurju.

Miroslav Kovačević bio je najprije igrač, a u „zlatnim danima“ čakovečke i međimurske košarke, kada je u drugoj polovici ’90-ih pod imenom KK Vajda Čakovec izboren prvoligaški status, kao sportski direktor kluba jedan od ključnih ljudi u usponu kluba te veliki košarkaški entuzijast s vizijom da naš grad i kraj moraju imati košarkaškog prvoligaša.

Iako se ubrzo povukao iz košarkaških krugova i vodstva kluba, bio je naš vjeran navijač do zadnjeg dana.

Nije bilo susreta, a da nije pitao „Ima li što novoga“?, „Kakva će biti ova sezona“?, uz misao da opet gledamo što kvalitetniju košarku u našem gradu.

Posebno je bio ponosan na svojem sinove, koji su kao vrsni sportaši bili nezaobilazni dio svakog razgovora, Žarka koji je ostao u košarci kao ponajbolji sudac hrvatskog Sjevera i Davora koji se u inozemstvu razvija kao vrhunski kondicijski trener.

Vodstvo, treneri, igrači, simpatizeri i navijači KK Međimurje Čakovec izražavaju duboku sućut obitelji Kovačević i njegovim najmilijima.

Posljednji ispraćaj Miroslava Kovačevića je u subotu 17. veljače 2024. u 14 sati na čakovečkom groblju Mihovljan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije